Kaikki tarvitsemasi saman katon alta!

Me Tilitoimisto Aarniolla autamme sinut alkuun. Neuvomme sinua oikean yhtiömuodon valinnassa sekä olemme tukenasi koko perustamisajan läpi. Tarjoamme kaikille yrityksille ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun edulliseen hintaan. Meidän asiakkaanamme pääset aloittamaan liiketoimintasi luotettavalla pohjalla.

Autamme uudet yritykset alkuun poikkeuksellisen laajalla tarjonnalla. Halutessasi voit käyttää sähköistä Perustayritys.fi -yhteistyöpalveluamme ja hyödyntää sen jälkeen osaamistamme kaikkien tarvittavien asiakirjojen ja hakemusten tekemisessä. Neuvomme, mitä sinun tulee ottaa huomioon yritystoiminnan ensimetreillä, ja mitoitamme tarpeisiisi sopivat kirjanpidon ja muun taloushallinnon palvelut. Alkavana yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta.

Tällä hetkellä tarjoamme myös yhteistyökumppanimme Avisor Accounting Oy:n tilitoimistojen kanssa yhdessä kehitettyä sähköistä laskutusohjelmaa käyttöösi 3 kuukaudeksi ilman kuukausimaksua ja maksamme jopa avausmaksun puolestasi. Maksat siis vain lähettämistäsi tulostuspalvelu- ja verkkolaskuista!
Avisor tarjoaa sovellusta 11,90€ kuukausihintaan + 49 € liittymismaksu.
Katso lisätietoja Avisor-ohjelmista heidän kotisivuiltaan: www.avisor.fi

 

OTA YHTEYTTÄ ja laitetaan yritystoimintasi ammattilaisten avulla käyntiin!

  • Pika-tarvekartoitus