Päivitetty 15.9.2021

Koronaviruksen vaikutus toimistoomme

Seuraamme tiiviisti valtiovallan päätöksiä ja suosituksia. Tartuntariskin pienentämiseksi jatkamme valtion etätyösuosituksen mukaan koko syyskuun 2021, emmekä ota asiakkaita vastaan toimistollemme. Tiedotamme erikseen, kun tilanne muuttuu.

Mikäli toimit vielä paperimateriaalilla voit jättää kirjanpitoaineistosi aulaamme aineistolle osoitettuun paikkaan. Henkilökuntaamme on ohjeistettu tekemään etätöitä, joten laitathan kirjanpitäjällesi tai palkanlaskijallesi sähköpostin aineiston tuomisesta!

Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla ja tarvittaessa videoneuvotteluilla. Kaikki ennalta sovitut kokoukset ja palaverit (mm. tilinpäätöspalaverit) pidämme kaikkien turvallisuuden vuoksi etänä. Lähetämme sinulle kutsun kokoukseen sähköpostitse.

 

Pandemian aikana useampi yritys on sähköistänyt toimiaan ja prosessejaan myös talous- ja palkkahallintoon liittyen. Suosittelemme kaikille samaa, jotta yrittäjän arki helpottuu ja asioiden hoitamisesta tulee sinulle entistäkin helpompaa ja teet jatkuvasti päätöksiä oikean ja ajantasaisemman tiedon kanssa ja trendimuutoksiin voi tarttua nopeammin. Voimme konsultoida sinua sähköiseen taloushallintoon liittyen esimerkiksi ELY-Kehittämispalveluiden avulla, joita kauttamme saa.

Mikäli yrityksesi on vuonna -21 perustettu, tutustuthan myös Netvisor -kampanjaamme, jolla voit siirtyä sähköiseen taloushallintoon.
Jo olemassa olevien yritysten kannattaa kysyä meiltä ohjelmistokonsultointia ja vertailuja ohjelmistoista, jotta voimme valita sinulle oikean ohjelmiston, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja valinta on pitkäaikainen.

 

 

Yrittäjän tärkeimmät linkit poikkeustilanteen aikana:

Seuraa valtiovarainministeriön päätöksiä:

Seuraa Verohallinnon opastuksia:  

Suomen yrittäjät:

TEM tiedottaa:

Yksinyrittäjille:

ELY-keskus:

Business Finland:

Valtioneuvosto:

THL tiedottaa Koronaviruksesta:

TE-Toimisto – ilmoittaudu työttömäksi työnhakijaksi:

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiakkaitamme asiakaskirjeellä, sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillamme meidän, verottajan tai muiden viranomaisten erityisjärjestelyistä, jotka vaikuttavat taloushallintoon.  

  • Pika-tarvekartoitus