Päivitetty 1.12.2021

Koronaviruksen vaikutus toimistoomme ja käytäntöihin

AVI ja Varsinais-Suomen hoitopiiri suosittelevat koko Varsinais-Suomen alueella etätyötä ja maskien käyttöä, vaikka henkilöillä olisikin 2 rokotetta. Meille henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat tärkein asia, joten olemme antaneet etätyösuosituksen, emmekä ota asiakkaita vastaan toimistollemme aulaa pidemmälle. AVI:n ja VSSHP:n suositukset ovat voimassa ainakin 16.12.2021 asti.

Mikäli toimit vielä paperimateriaalilla voit jättää kirjanpitoaineistosi aulaamme aineistolle osoitettuun paikkaan. Muistathan käyttää maskia, kun tulet toimistollemme. Huomaathan, että henkilökuntamme voi myös olla etätöissä, joten olethan yhteyshenkilöösi yhteydessä kun olet tulossa toimistolle jättämään materiaalia.

Palvelemme sinua kuitenkin normaalisti puhelimitse, sähköpostilla ja tarvittaessa videoneuvotteluilla. Kaikki ennalta sovitut kokoukset ja palaverit (mm. tilinpäätöksen suunnittelupalaverit) pidämme toistaiseksi etänä Microsoft Teamsin kautta. Lähetämme sinulle kutsun kokoukseen sähköpostitse.

 

Suosittelemme sähköistymistä

Viimeistään pandemian aikana useampi yritys on sähköistänyt toimiaan ja prosessejaan myös talous- ja palkkahallintoon liittyen. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme samaa. Sähköistämällä talous- ja palkkahallintosi teet päätöksiä oikean ja ajantasaisemman tiedon kanssa ja molemmat osa puolet voivat tarttua trendimuutoksiin nopeammin. Voimme konsultoida sinua sähköiseen taloushallintoon liittyen esimerkiksi ELY-Kehittämispalveluiden avulla, joita kauttamme saa.

Mikäli yrityksesi on vuonna -21 perustettu, tutustuthan myös Netvisor -kampanjaamme, jolla voit siirtyä sähköiseen taloushallintoon.

Jo olemassa olevien yritysten kannattaa kysyä meiltä ohjelmistokonsultointia ja vertailuja ohjelmistoista, jotta voimme valita sinulle oikean ohjelmiston, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja valinta on pitkäaikainen.

 

Yrittäjän tärkeimmät linkit poikkeustilanteen aikana:

Seuraa valtiovarainministeriön päätöksiä:

Seuraa Verohallinnon opastuksia:  

Suomen yrittäjät:

TEM tiedottaa:

Yksinyrittäjille:

ELY-keskus:

Business Finland:

Valtioneuvosto:

THL tiedottaa Koronaviruksesta:

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiakkaitamme asiakaskirjeellä, sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillamme meidän, verottajan tai muiden viranomaisten erityisjärjestelyistä, jotka vaikuttavat taloushallintoon.  

  • Pika-tarvekartoitus