fbpx

Kaikki tarvitsemasi saman katon alta!

Me Tilitoimisto Aarniolla autamme sinut alkuun. Neuvomme sinua oikean yhtiömuodon valinnassa sekä olemme tukenasi koko perustamisajan läpi. Tarjoamme kaikille yrityksille ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun edulliseen hintaan. Asiakkaanamme pääset aloittamaan liiketoimintasi luotettavalla pohjalla.

Autamme uudet yritykset alkuun poikkeuksellisen laajalla tarjonnalla. Halutessasi voit käyttää sähköistä Perustayritys.fi -yhteistyöpalveluamme yrityksen perustamiseen ja hyödyntää sen jälkeen osaamistamme kaikkien tarvittavien asiakirjojen ja hakemusten tekemisessä. Neuvomme, mitä sinun tulee ottaa huomioon yritystoiminnan ensimetreillä, ja mitoitamme tarpeisiisi sopivat kirjanpidon ja muun taloushallinnon palvelut. Alkavana yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta.

Meiltä myös tarjous tänä vuonna perustetuille yrityksille. Saat Netvisorin Professional-paketin käyttöösi vuodeksi (12kk) ilman kuukausi- ja avausmaksua. Maksat vain transaktioista. Lue lisää tästä!

Aina yrittäjäksi ei tarvitse ryhtyä perustamalla uutta yritystä alusta asti, vaan voi myös harkita jo olemassa olevan ja toimivan yrityksen ostamista. Tässä auttaa yhteistyökumppanimme, Pohjoismaiden suurin yritysvälitysketju, Suomen Yrityskaupat.

Yhteistyökumppanimme Avisor Accounting Oy:n tarjoaa asiakkaillemme sähköistä laskutus- ja taloushallinto-ohjelmaa 3 kuukaudeksi käyttöösi ilman kuukausimaksua ja maksamme jopa avausmaksun puolestasi.
Avisor tarjoaa laskutusohjelmaa 11,90€ + alv / kk + kertaluontoinen 49 € liittymismaksu ja taloushallinto-ohjelmaa 24,90€ + alv / kk + kertaluontoinen 49€ liittymismaksu.

Katso lisätietoja Avisor-ohjelmista osoitteesta: www.avisor.fi

OTA YHTEYTTÄ ja laitetaan yritystoimintasi ammattilaisten avulla käyntiin!

  • Pika-tarvekartoitus