fbpx

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto ja perheyritys, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yli 55 taloushallinnon ammattilaista neljässä toimipisteessämme: Turun toimipisteessä, Riihimäellä, Loimaalla sekä Espanjan Aurinkorannikolla.

Yrityksemme on toiminut jo pitkään ja toimimme edelleen samoja tärkeitä palveluarvojamme noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet ja osin automatisoituneet, mutta palvelumme ydin on edelleen yrittäjä-/asiakaslähtöisyys ja aito laadukas sekä henkilökohtainen palvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto-, tilinpäätöspalvelut ja veroilmoitukset ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalveluihin, yrityksen kehittämisohjelmiin, rahoitushakemusten tekoon, laki- ja perintäpalveluihin, yrityksien perustamisiin ja niiden myymiseen, sukupolvenvaihdoksiin sekä yrittäjälle optimoituihin ja räätälöityihin toimialakohtaisiin raportteihin. 

 

Haemme nyt palkanlaskijaa Turun toimipisteellemme


Palkanlaskijana toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien palkkahallinnosta. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaidesi kanssa, autat heitä palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit, että palkkahallinnon prosesseissa noudatetaan vallitsevaa lainsäädöntöä, työehtosopimuksia ja muuta alaa säätelevää ohjeistusta.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä laki- ja työehtosopimuksien tulkinnasta. Arvostamme erityisesti aikaisempaa työkokemusta tilitoimistoympäristöstä. Meille on erittäin tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja positiivisen asenteen omaava henkilö, keneltä löytyy aitoa innostusta palkkahallinnon tehtäviin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme moderneja talous- ja palkkahallinnon palveluita juuri heidän tarpeisiinsa soveltuen. Odotamme sinulta kykyä käyttää erilaisia ohjelmistoja sekä niiden ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti. Palkkahallinnon pääohjelmanamme käytämme Mepcoa ja Netvisoria.

Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä ja -ilmapiiristä koostuvan työyhteisömme lisäksi mm.:

  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa yhtiömme mukana,
  • erinomaiset työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lomamökki pohjoisessa jne.),
  • hyvät kouluttautumismahdollisuudet (esim. PHT-tutkinnon suorittaminen, jos sitä ei vielä ole),
  • nykyaikaiset työvälineet, joustava työaika ja etätyömahdollisuus,
  • monia muita

Kokeile tästä lyhyen kyselyn avulla soveltuisitko juuri sinä meidän tiimiin?

 


Kiinnostuitko tehtävästä, mutta haluat kysyä lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Tatu Virta. 
050 594 7144 tai tatu.virta(a)aarnio.fi


  • Pika-tarvekartoitus