ETSIMME PALKANLASKIJAA AURINKORANNIKOLLE

Kasvumme johdosta haemme palkanlaskennan osaajaa Espanjan aurinkorannikon toimipisteellemme Fuengirolaan laskemaan suomalaisten yritysten palkkoja!

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo palkanlaskennan osaaja ja hahmotat koko palkkahallinnon. Sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, intoa ja halua oppia uutta ja omaat itsenäisen sekä aktiivisen työskentelyotteen. Omaat myös hyvät yhteistyötaidot, sekä sinulla on positiivinen ja pitkäjänteinen asenne työhön.

Työssä on erityisen tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ja että sähköiset järjestelmät ovat sinulle tuttuja.

Meille on tärkeää tarjota motivoiva ja iloinen ympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme myös hyvät työpaikkaedut.

Jätä hakemuksesi 21.1.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos näet itsesi osana meidän iloista tiimiä, niin jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen TÄSTÄ!

 

Mahdolliset lisätietokyselyt:

Tatu Virta, toimitusjohtaja
050  594 7144
tatu.virta(a)aarnio.fi

 

Mikäli haluat tavoitella puhelimitse, huomioithan olla olevat soittoajat:

Perjantai 12.1 kello 14 – 16

Perjantai 19.1 kello 14 – 16

 

 

Etsimme kirjanpidon osaajaa töihin Aurinkorannikon toimipisteellemme!

Aloitimme toiminnan Espanjassa maaliskuussa 2015 ja toimintamme kasvun myötä etsimme nyt kirjanpitäjää Fuengirolaan.

Etsimme nyt kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Teemme suomalaisten asiakkaiden suomalaisia kirjanpitoja, eli sinulta EI odoteta Espanjan lakien tuntemusta.

Meille on tärkeää tarjota motivoiva ympäristö ammattilaisillemme kasvaa ja kehittyä. Sovit hyvin tehtävään, mikäli sinulla on jo vähän kokemusta kirjanpidosta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, intoa oppia uutta, itsenäinen ja aktiivinen työskentelyote, hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen sekä pitkäjänteinen asenne työhön.

 

Jätä hakemuksesi 28.1.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi, mikäli näet itsesi osana Tilitoimisto Aarnio Oy:n iloista tiimiä.  Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen  TÄSTÄ!

 

Mahdolliset lisätietokyselyt:

Tatu Virta, toimitusjohtaja
050  594 7144
tatu.virta(a)aarnio.fi

 

Mikäli haluat tavoitella puhelimitse, huomioithan olla olevat soittoajat:

Perjantai 19.1 kello 14 – 16

Perjantai 26.1 kello 14 – 16

  • Pika-tarvekartoitus