10.2.2020

Kirjanpitäjäksi Espanjaan?

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme suuren määrän erilaisia palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto.

Aloitimme toiminnan Espanjassa maaliskuussa 2015 ja toimintamme kasvun myötä etsimme nyt kirjanpitäjää Fuengirolaan vakituiseen työsuhteeseen!

¡HOLA! KIRJANPITÄJÄKSI VÄLIMEREN AURINGON ALLE?

Oletko kirjanpidon osaaja ja miettinyt jo pitkään muuttoa Espanjaan? Vai oletko kenties jo asunut Espanjassa jonkun aikaa, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole tullut vielä vastaan? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmasi ja työllistyä vakituisesti aurinkorannikon lämpöön!

Teemme Fuengirolan toimipisteessämme suomalaisten asiakkaiden suomalaisia kirjanpitoja, eli sinulta EI odoteta Espanjan lakien tuntemusta. Sovit hyvin tehtävään, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä omaat positiivisen ja iloisen palveluasenteen! Olet työssäsi vastuussa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Meille on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy edelleen intoa oppia uutta, sähköinen taloushallinto on sinulle tuttua ja haluat tarjota myös asiakkaillesi sähköisten järjestelmien tuomia mahdollisuuksia.

Haluamme tarjota hyvien työpaikkaetujen lisäksi nykyaikaisen ja motivoivan ympäristön ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Mikäli muutto Espanjaan tulee ajankohtaiseksi, autamme kaikissa käytännön asioissa parhaamme mukaan sinua (ja mahdollisesti myös perhettäsi) laajan verkostomme avulla, jotta muuttaminen uuteen maahan sujuu mahdollisimman helposti ja mutkattomasti.

Innostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarniolle, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 23.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 7. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakemukset otsikolla ”Kirjanpitäjäksi Espanjaan”. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

 

 

 

 

21.1.2020

Kirjanpitäjä Turun toimipisteellemme!

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen!

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. 

Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

  • monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
  • nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
  • joustavan työaika
  • lomamökki pohjoisessa
  • laaja työterveyshuolto
  • työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 23.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 7. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakemukset otsikolla ”Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio”. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

  • Pika-tarvekartoitus