3.12.2018

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Turun toimistollemme!

Olemme toimineet jo vuodesta 1960 ja tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto.

Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

 

Kasvumme johdosta haemme jälleen Turun toimiston joukkoomme tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää!

Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on jo kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoilla puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon prosesseista, jos koet, että siitä olisi hyötyä juuri heille. Työssä odotamme sinulta aktiivista työskentelyotetta, sekä intoa ja halua oppia uutta. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten erittäin tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmia nopeasti. Aikaisempi kokemus tilitoimistotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää tarjota motivoiva ja iloinen ympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme myös hyvät työpaikkaedut: mm. joustava työaika, laaja työterveyshuolto sekä työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos näet itsesi osana meidän iloista tiimiä, niin jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen TÄSTÄ!

 

Mahdolliset lisätietokyselyt:

Tatu Virta, toimitusjohtaja
050 594 7144
tatu.virta(a)aarnio.fi

 

 

  • Pika-tarvekartoitus