Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu ja palkittu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yhteensä n. 40 taloushallinnon ammattilaista neljässä toimipisteessämme: kahdessa Turun toimipisteessä ja Riihimäellä sekä Espanjan aurinkorannikolla.

Yrityksen alkuajoista työtavat ja tekniikka ovat muuttuneet paljon, mutta toimimme edelleen samoja palveluarvoja noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet, ja olemme alan edelläkävijöitä, mutta palvelumme ydin on edelleen asiakaslähtöisyys ja aito palvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto ja tilinpäätöspalvelut ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalvelut, yrityksen kehittämisohjelmat, rahoitushakemukset, laki- ja perintäpalvelut, yrityksien perustamiset ja myynnit, sukupolvenvaihdokset sekä yrittäjälle optimoidut ja räätälöidyt raportit.Meillä on voimakkaan kasvun myötä porukassamme tilaa yhdelle KIRJANPITÄJÄLLE Turun torin laidalla!

Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimenkuva on todennäköisesti sinulle jo tuttu, sillä olet työskennellyt jonkin aikaa tilitoimistoalalla. Emme ole keksineet pyörää uudestaan tilitoimistossa työskentelevän kirjanpitäjän työnkuvan osalta, mutta takaamme sinulle kehitysmyönteisen työpaikan, jossa käytetään vain nykyaikaisia selainpohjaisia ja uusia ohjelmia. Haluamme tarjota asiakkaillemme sähköisten kirjanpitopalveluiden lisäksi ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua. Siksi on tärkeää, että kirjanpidon ammattitaidon lisäksi olet ihmiskontaktista nauttiva tyyppi.

Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta se mitä pystymme ainakin lupaamaan, on työporukan, mistä ei naurua ja huumoria puutu. Kahvihuoneessa saattaa lentää ajottain vähän ronskikin huumori ja afterworkit saattavat venähtää välillä pitkiksi. Meillä on tiivis porukka, jossa pystytään työasioiden lisäksi jakamaan muitakin arjen iloja ja suruja. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi:

• monipuolisen asiakassalkun
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa yhtiömme mukana
• erinomaiset työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lääkekuluvakuutus, liikunta- ja kulttuurietuus ja hieroja työpaikalla
• hyvät kouluttautumismahdollisuudet
• nykyaikaiset työvälineet
• liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden
• mahdollisuuden moderniin palkkausmuotoon.

Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää?
Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut.

  • Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.12.2022 mennessä.
  • Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
  • Hakemukset otsikolla ”Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio”.
  • Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.
  • Pika-tarvekartoitus